Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΒΟΛΛΕΥ

ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΒΟΛΛΕΥ

Οι ακαδημίες του συλλόγου συμμετέχαν το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016 στο Τουρνουά Μίνι Βόλλευ που διοργάνωσε η ΕΑΛ στο κλειστό Γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου Λάρισας με τρείς ομάδες.
Στο Τουρνουά συμμετείχαν ομάδες από τη Λάρισα την Ελασσόνα τον Τύρναβο τον Αμπελώνα , τα Φάρσαλα , τη Νίκαια, το Βόλο και τα Τρίκαλα.

Μιά παρα πολύ καλή διοργάνωση όπου οι  μικρές αθλήτριες είχαν τη δυνατότητα και τη χαρά να παίξουν και να χαρούν το άθλημα του Βόλλευ.

Οι μικρές αθλήτριες του συλλόγου αγωνίστηκαν με πολύ πάθος αλλά και με πολύ καλά στοιχεία τεχνικής , δείχνοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται τα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου.
Πέτυχαν σημαντικές νίκες απέναντι σε σωματεία με παράδοση στο άθλημα και έδωσαν ενθαρυντικά μηνύματα για το μέλλον του συλλόγου. Σημαντική και η παρουσία των γονέων των παιδιών διότι χωρίς τη δική τους στήριξη δεν θα μπορέσουν τα παιδιά και ο σύλλογος να πετύχουν σημαντικά αποτελέσματα. Θερμά συγχαρητήρια.
Συνέχεια των αγώνων το επόμενο Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 στο Τουρνουά που διοργανώνει ο Σύλλογος στο κλειστό Γυμναστήριο του 14ου Γυμνασίου για τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων του 3ου Δημοτικού Διαμερίσματος.
Ο σύλλογος περιμένει να δεί τα παιδιά και τους γονείς στο γήπεδο σε μια γιορτή του Βόλλευ και του Αθλητισμού.
Συνδιοργανωτής του Τουρνουά είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: