Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ


Το Σάββατο η ομάδα νεανίδων του συλλόγου αγωνίστηκε στο κλειστό Γυμναστήριο του 14ου Γυμνασίου Λάρισας με την ομάδα της ΑΡΓΟΥΣ Βόλου. Η ομάδα αγωνίστηκε με ελλειψεις όπως αυτή της αρχηγού της ομάδας Λίτσιου Μαριάνα και  της πασαδόρου Βαρσάμη Ειρήνης.Παρόλες τις ελλείψεις πάλεψε όλο το παιχνίδι και αν και έχανε 1 - 0 και 2 - 1 σέτ κατάφερε να φέρει το παιχνίδι το 5ο σετ όπου και προηγήθηκε με 8 - 4 και ένω όλα έδειχναν ότι θα έκανε την ανατροπή λάθη στην υποδοχή και την επίθεση  δεν έφεραν τη νίκη  και έτσι έχασε τον αγώνα με 2 - 3.Η προσπάθεια της ομάδας συνεχίζεται την επόμενη Κυριακή όπου θα αντιμετωπίσει την ΕΑΛ στις 18:00 στο κλειστό της Νεάπολης.
Α.Ο. ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ:Χριστοδουλοπούλου Α. - Γεωργάκα Ν. - Τσόκανου Τ. - Φιλίππου Φ. - Φούντα Ε. - Κακαράντζα Κ. - Χρυσοπούλου Ε. - Σωτηρίου Ε. - Μπαρούτα Γ. - Αντωνιάδου Α. - Αντωνιάδου Φ. - Τσιούλκα Ν.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Την Κυριακή η ομάδα των γυναικών αγωνίστηκε στο κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας με την ομάδα της Νίκης Βόλου για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας με σημαντικές ελλείψεις.Παρόλες τις ελλείψεις πάλεψε όλα τα σετ δείχνοντας κατά διαστήματα πολύ καλά στοιχεία και ελπιδοφόρα για το μέλλον όταν επιλυθούν τα προβλήματα τραυματισμών. Σίγουρα η ομάδα χρειάζεται περισσότερη δουλειά και το διάστημα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος είναι αρκετό για να διορθωθούν αρκετά πράγματα. Το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον με πολλές φάσεις άμυνες μπλόκ και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών για 2 περίπου ώρες. 
Τα σετ ήταν:
1ο 25 - 22
2ο 25 - 20
3ο 14 - 25
4ο 25 - 20
Τελικό σκόρ 3 - 1 για την ομάδα της Νίκης Βόλου.
Α.Ο.ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ: Καραγιάννη Κ. - Πλιάκα Β. - Γκαραλιάκου Ντ. - Γεωργάκα Ν.  - Χριστοδουλοπούλου Α. - Νινίκα Ε. - Χαλκιά Κ. - Φούντα Ε. - Σουλτσιώτη Β. - Παπακωνσταντίνου Γ. - Ποπέσκου Α. - Χαλκιά Α.
Από την φετεινή αγωνιστική χρονιά η ομάδα προπονείται στα βάρη από τον Γυμναστή Χαραβελούλη Άκη που ειδικευμένος στα Βάρη και τον ευχαριστούμε πολύ για την βοήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: