Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΟΜΑΔΩΝ Α.Ο.ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ

Την Δευτέρα 24 Αυγούστου θα ξεκινήσει η προετοιμασία των ομάδων Γυναικών - Νεανίδων - Κορασίδων και Παγκορασίδων του Συλλόγου ενόψει των υποχρεώσεων τους για την αγωνιστική περίοδο 2015-16.Η ομάδα των γυναικών αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής κατηγορίας που σύμφωνα με την Γενική Προκήρυξη της ΕΟΠΕ προβλέπεται να αρχίσει στα μέσα Οκτωβρίου.
Προπονητής στην ομάδα θα συνεχίσει και για την νέα αγωνιστική περίοδο ο κ. Κουκούλης Γιώργος.
Αλλαγές υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας καθώς υπάρχουν  προσθήκες από μεταγραφές, από επάνοδο παλαιών αθλητριών που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους αλλά και από προώθηση νεαρών αθλητριών από τα τμήματα υποδομής.
Παίκτριες που έρχονται: Αποκτήθηκαν οι:Τσιαντούλη Εύη με πολλές εμπειρίες από τη  Α2 Εθνική Κατηγορία Διαγώνιος και Πλιάκα Βάσω επίσης με πολλές εμπειρίες από την Α2 Εθνική Κατηγορία, Πασσαδόρος. Επανέρχονται στην  ομάδα μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους οι αθλήτριες  του συλλόγου Βλότσου Βένια και Μουχτή Μαρία και η Γεωργάκα Νεφέλη  που είχε παραχωρηθεί με υποσχετική στην ΕΑΛ. Όλες οι αθλήτριες αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά την προσπάθεια του συλλόγου στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Ο Α.Ο. ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ καλοσωρίζει τις αθλήτριες στο σύλλογο και εύχεται να έχουν μία καλή αγωνιστική περίοδο.
Παίκτριες που συνεχίζουν:Καραγιάννη Κατερίνα,Σουλτσιώτη Βίκη, Ποπέσκου Αλίκη,Χαλκιά Αντιγόνη, Γκαραλιάκου Ντίνα, Χαλκιά Κων/να,Νινίκα Έφη, Καβριγιάννη Ρούλα,Κανιούρα Χρ., Τάκαλου Ειρήνη, Λίτσιο Μαριάνα, Χρυσοπούλου Ευα,  Χριστοδουλοπούλου Αντωνία.
Μαζί με την ομάδα των γυναικών θα προπονούνται και οι κορασίδες Φιλίππου Φόνη, Βουρτούρα Ιππονίκη, Τσόκανου Τζένη και Βαρσαμή Ειρήνη η οποία αποκτήθηκε από τον Φιλαθλητικό. .
Η πρώτη συγκέντρωση του τμήματος των Γυναικών θα γίνει στις 21:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο του 14ου Γυμνασίου όπου θα γίνει η πρώτη προπόνηση και θα ενημερωθούν οι αθλήτριες για το πρόγραμμα των προπονήσεων.
Η πρώτη συγκέντρωση του τμήματος των κορασίδων - παγκορασιων  θα γίνει στις 19:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο του 14ου Γυμνασίου όπου θα γίνει η πρώτη προπονηση και θα ενημερωθούν οι αθλήτριες για το πρόγραμμα των προπονήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: