Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΒΟΛΛΕΥ - ΛΗΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ



ΠΑΙΖΩ ΒΟΛΛΕΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΒΟΛΛΕΥ
Το Σαββατοκύριακο 13/6/2015 διοργανώθηκε με  μεγάλη επιτυχία   Τουρνουά Μίνι Βόλεϊ για τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων.
Το τουρνουά διοργανώθηκε στα πλαίσια του προγράμματος ¨ΠΑΙΖΩ ΒΟΛΛΕΥ¨ της Ελληνικής Ομοσπονδίας  Πετοσφαίρισης, αλλά και της λήξης του προγράμματος των ακαδημιών  του Αθλητικού Ομίλου Σουφλαρίων στο κλειστό Γυμναστήριο του 14ου Γυμνασίου Λάρισας.
Συμμετείχαν πάρα πολλά κορίτσια Γ΄ έως και ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού, σε ομάδες των τεσσάρων αθλητριών έπαιξαν και χάρηκαν το βόλεϊ.
Είμαστε ικανοποιημένοι από την συμμετοχή των κοριτσιών, και οφείλουμε να τα ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους  Διευθυντές των σχολείων που επισκέφθηκαν οι υπεύθυνοι  του προγράμματος για την συνεργασία , τους  γονείς που στήριξαν τα παιδιά για να συμμετέχουν, τους προπονητές Γιώργο Κουκούλη και Βάσω Πλιάκα που υλοποίησαν την δράση «ΠΑΙΖΩ ΒΟΛΛΕΥ» της  Ε.Ο.ΠΕ. με επισκέψεις σε δημοτικά σχολεία περιοχής και τη παρουσίαση και επίδειξη βασικών τεχνικών  του αθλήματος. 

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς των παιδιών που μας εμπιστεύτηκαν τις ακαδημίες του Συλλόγου κατά την περίοδο 2014-15 για την εκμάθηση  του αθλήματος του βόλλεϋ  στα παιδιά τους και υποσχόμαστε ότι θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να προσφέρουμε το καλύτερο στα παιδιά τους.
Στο  Τουρνουά παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Καβριγιάννης Μαρίνος , ο ταμίας του Συλλόγου κ. Χρυσόπουλος Γιάννης και πλήθος γονέων που χάρηκαν με τις επιτυχίες των παιδιών τους.
Ο σύλλογος εύχεται σε όλες τις αθλήτριες και του γονείς καλό καλοκαίρι και δίνουμε ραντεβού για ένα νέο ξεκίνημα το Σεπτέμβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: