Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

ΝΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΙΣ 8 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΣΠΕΚΕΛ

ΝΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΙΣ 8 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΣΠΕΚΕΛ

Νίκη για την ομάδα των κορασίδων του συλλόγου στην 2η φάση του πρωταθλήματος κορασίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ (φάση των 16) επί της ομάδας του Π.Α.Κ. Καρπενησίου με σκόρ 3 - 0 (25 - 7, 25 - 12, 25 - 8). Ο αγώνας διεξήχθη στο κλειστό Γυμναστήριο του Αλμυρού. Η επικράτηση ήταν πολύ εύκολη  απέναντι στην μαχητική ομάδα του Καρπενησίου όπως δείχνει και το σκόρ των σετ. Χρησιμοποιήθηκαν όλες οι αθλήτριες που ήταν στην αποστολή. Έτσι η ομάδα προκρίθηκε στην επόμενη φάση (των 8) όπου ήδη έχουν προκριθεί η Ε.Α.Λάρισας , ο Γ.Σ.Ε.Ελασσόνας και αναμένονται τα αποτελέσματα από  τους αγώνες: 

Α.Ο.ΛΑΜΙΑΣ - Φ.Σ.ΑΜΠΕΛΩΝΑ
Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ - Γ.Σ.ΛΑΜΙΑΣ
Α.Σ. ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ – Α.Σ. ΙΤΕΑΣ 
Α.Σ. ΛΟΚΡΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ – Α.Σ. ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ

Στην συνέχεια θα πραγματοποιηθεί κλήρωση και τα ζευγάρια που θα κληρωθούν θα αγωνισθούν την Τετάρτη 15/4/2015 σε ουδέτερα γήπεδα και νοκ - άουτ παιχνίδια και οι νικητές θα προκριθούν στο FINAL FOUR που θα διεξαχθεί Παρασκευή 17/4 - Σάββατο 18/4 - Κυριακή 19/4 σε γήπεδο που θα ορισθεί.




Α.Ο.ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ: Προπονητής:Κουκούλης Γ. Αθλήτριες: .Λίτσιο Μ. - Καμπάνι Ρ. - Χριστοδουλοπούλου Α. - Παπαθεοδώρου Β. - Φιλίππου Φ. - Τσίκανου Τζ. - Χρυσοπούλου Ε. - Βουρτούρα Ι. - Βλασιάδου Α. - Τσιάρα Σ. -  Μαρκοπούλου Α. - Αντωνιάδου Α.
ΠΑΚ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ: Αθλτήτριες:Τσούμα Α. - Ρετζέπη Σ. - Παπαδοπούλου Ε. - Μακρή Ε. - Τσιώλη Π. - Καρφή Ο. - Μπέρμπερη Μ. - Χρυσαφοπούλου Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: