Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

ΝΙΚΗ ΚΑΙ 2η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΝΙΚΗ ΚΑΙ 2η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ 

Με νίκη ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας οι γυναίκες του συλλόγου κερδίζοντας στο εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του 1ου Γύρου την ομάδα της Αργούς Βόλου με σκόρ 1 -3 το Σάββατο 28-3-2015 στο κλειστό Γυμναστήριο του Παρασκευόπουλου στο Βόλο. Η ομάδα με πολλές κορασίδες στην δωδεκάδα αλλά και στη βασική εξάδα μετά το μουδιασμένο αγωνιστικά 1ο σέτ που το έχασε 25 - 17 ανέβασε την απόδοσή της βελτιώνοντας το σερβίς και την υποδοχή και κέρδισε τα τρία επόμενα σέτ με 23 - 25, 23 - 25, 20 - 25, πήρε το τρίποντο και κατέλαβε την 2η θέση στο πρωτάθλημα. Μία επιτυχία που όμως αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση  στην ομάδα. Γλυκιά γιατί είναι η καλύτερη θέση που έχει πετύχει η ομάδα από την καθιέρωση του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής και πικρή διότι διάφορες συγκυρίες (αποφάσεις ΕΣΠΕΚΕΛ, Διαιτητών αλλά κυρίως δικά της λάθη) δεν επέτρεψαν την πραγματοποίηση του κρυφού στόχου που ήταν η άνοδος στην Α2 Εθνική Κατηγορία.
Η διοίκηση του συλλόγου συγχαίρει όλες τις αθλήτριες για την προσπάθεια που κατέβαλαν για την κατάκτηση της 2ης θέσης και εύχεται η επόμενη αγωνιστική περίοδος να είναι η χρονιά ανόδου στην Α2. Επίσης  ο Α. Ο. Σουφλαρίων συγχαίρει την ομάδα του Ασκληπιού Τρικάλων για την άνοδο και εύχεται καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α2.
ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ: Προπονητής:Ρήγας Χ. Αθλήτριες: Καραναστάση Α. - Παρισάκη Ι. - Λεφάκη Μ. - Παπαθανασίου Σ. - Γάκη Σ. - Ζαφειρίου Α. - Χειμάρα Γ. - Κανέλλου Μ. - Φιλιππίδη Α. - Γκαλάκου Ε. - Κατσίφα Κ.
Α.Ο.ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ: Προπονητής: Κουκούλης Γ. Αθλήτριες: Καραγιάννη Κ. - Καβριγιάννη Ρ. - Κανιούρα Χρ. - Νινίκα Ε. - Λίτσιο Μ. - Χριστοδουλοπούλου Α. - Ποπέσκου Α. - Χαλκιά Α. - Χρυσοπούλου Ε. - Φιλίππου Φ. - Τσόκανου Τζ. - Βουρτούρα Ιππ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: