Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΤΡΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ Α.Ο.ΣΟΥΦΛΑΡΙΑ

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Την 3η νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχαν οι παγκορασίδες του συλλόγου το Σάββατο με σκόρ 3 - 0 επί της ομάδας του Γ.Σ.Τυρνάβου στο κλειστό του 14ου Γυμνασίου καί έτσι με την λήξη του  1ου γύρου βρίσκονται στην 3η θέση του ομίλου πίσω από την ομάδα της Ελασσόνας και της Ε.Α.Λ.
Ήταν ένα καλό παιχνίδι που η ομάδα κατα διαστήματα απέδωσε καλό βόλλεϋ δείχνοντας τις δυνατότητές της.Αρχίζει να αποκτά συνοχή που θα την βοηθήσει στο 2ο γύρο να πετύχει καλύτερα αποτελέσματα.
Για την ομάδα αγωνίστηκαν: ΓΕΩΡΓΑΚΑ ΝΕΦΕΛΗ-ΛΙΤΣΙΟ ΜΑΡΙΑΝΑ-ΜΑΝΗ ΚΩΝ/ΝΑ-ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΦΟΝΗ-ΒΟΥΡΤΟΥΡΑ ΙΠΠΟΝΙΚΗ-ΚΑΪΠΗ ΚΩΝ/ΝΑ -ΤΣΟΚΑΝΟΥ ΤΖΕΝΗ -ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΑΝΘΗ-ΒΛΑΣΙΑΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ-ΛΑΠΟΥΣΗ ΒΑΣΩ-ΤΣΙΑΡΑ ΣΕΒΗ.





ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Δεύτερη νίκη για τις κορασίδες το Σάββατο απέναντι στη ομάδα του Γ.Σ.Τυρνάβου με σκόρ 3 - 1.Η εμφάνιση της ομάδας δεν ήταν η αναμενόμενη και για γιαυτό χάθηκε το 2ο σετ.Η ομάδα έχει δυνατότητες να πετύχει πολλά αρκεί οι αθλήτριες να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και μαχητικότητα.Για την ομάδα αγωνίστηκαν:ΚΑΒΡΙΓΙΑΝΝΗ ΡΟΥΛΑ-ΛΙΤΣΙΟ ΜΑΡΙΑΝΑ -ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ-ΚΑΜΠΑΝΙ ΡΑΝΙΑ-ΓΕΩΡΓΑΚΑ ΝΕΦΕΛΗ - ΜΠΟΥΡΝΤΕΝΙ ΜΑΡΙΑ-ΖΙΟΥΡΚΑ ΦΡΙΝΤΑ-ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑ-ΦΙΛΙΠΟΥ ΦΟΝΗ-ΛΑΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ


ΝΕΑΝΙΔΩΝ
Σημαντική νίκη επι του Φιλαθλητικού πέτυχαν την Κυριακή οι νεάνιδες του συλλόγου με σκόρ 3 - 0. Οι αθλήτριες εκμεταλεύτηκαν τις απουσίες της ομάδας του Φιλαθλητικού λόγω τραυματισμών και κατάφεραν αποδίδοντας πολύ καλό βόλλεϋ να κερδίσουν και να μπούν ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης για το FINAL FOUR  ως καλύτερη δεύτερη ομάδα.
Όλα θα κριθούν την άλλη κυριακή στο κλειστό του 14ου Γυμνασίου στο παιχνίδι με την ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ και σε ένα συνδυασμό αποτελεσμάτων των άλλων ομίλων.Οι δυνατότητες υπάρχουν.Στον αγώνα με τον Φιλαθλητικό αγωνίστηκαν:ΧΑΛΚΙΑ Κ.-ΚΑΝΟΥΡΑ ΧΡ.-ΚΑΒΡΙΓΙΑΝΝΗ Ρ.-ΚΑΜΠΑΝΙ Ρ.-ΛΙΤΣΙΟ Μ.-ΓΕΩΡΓΑΚΑ Ν.-ΖΙΟΥΡΚΑ ΦΡ.-ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ Α.-ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΥ Ε.-ΛΑΧΑΝΑ Α.-ΦΟΥΝΤΑ Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: